Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zamilovaný Růžička má s Marií hnízdečko lásky. Nazdobený luxus za 5 milionů!

Autor: Václav Baumann

Striptérce Marii (28) změnil život! Zamilovaný olympijský šampion z Nagana Vladimír Růžička (53) se s ní usídlil v luxusní vilce nedaleko Chomutova, kde trénuje.

Spálil mosty za minulostí. Hokejový stratég Růžička se po únorové smrti manželky Evy (†53) rozhádal se synem Vladimírem kvůli nové známosti, někdejší tanečnici Marii, a začal nový život v Chomutově, kde jako trenér bude působit minimálně do roku 2025.

Vladimír Růžička s přítelkyní Marií postavil nové hnízdečko lásky
Vladimír Růžička s přítelkyní Marií postavil nové hnízdečko lásky

A dost na tom vydělal! Když v srpnu prodal palác na pražském Šeberově, kde s Evou od 90. let žil, vyinkasoval za něj 15 milionů korun. A za prostornou vilu (cca 150 m2) ve Spořicích u Chomutova vyplázl »jen« milionů pět!

Ženská ruka

„Přišel jsem do Chomutova a chci tu být. Už se tu zabydluji, mám tady barák,“ pochlubil se na konci loňské extraligové sezony »Růža«.

A teď už je zabydlen kompletně. Velkou zásluhu na tom má právě Marie, do níž je přísný kouč bezmezně zamilovaný už více než půl roku! Dekorace na oknech a velká vánoční výzdoba totiž vypovídají o tom, že v Růžičkově domě vládne ženská ruka.

„My už máme vše nazdobeno. Všem přejeme šťastné a veselé svátky plné lásky,“ vzkazuje Marie na Facebooku.