Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Jágrův miláček slaví narozeniny. Uhádnete, kolik let vlastně sexy Veronice je?

Autor: spo

Dnes bude na Floridě veselo. Narozeniny totiž slaví partnerka hokejové ikony Jaromíra Jágra (45). Půvabná a ztřeštěná Veronika Kopřivová se podle některých fanoušků chová na sociální síti jako puberťačka. Její mladistvý vzhled by napovídal tomu, že může slavit klidně osmnáctiny. Kolik let ale Veronice doopravdy je?

Je ještě ve věku, kdy se ve slušnosti může hovořit o jejím stáří nebo spíše mládí. Kopřivová se narodila 22. března 1991 v Teplicích a je jí tedy šestadvacet let. O celých 19 let mladší partnerku má český útočník Floridy Jaromír Jágr. Po boku veselé blondýnky druhý nejproduktivnější hráč v historii NHL nestárne, ale naopak mládne.

Po dlouhém tripu se hokejista Jaromír Jágr vrátil domů na Floridu, kde ho čekalo překvapení. Opálená prdelka přítelkyně Veroniky.
Po dlouhém tripu se hokejista Jaromír Jágr vrátil domů na Floridu, kde ho čekalo překvapení. Opálená prdelka přítelkyně Veroniky.

Kopřivová se stará o to, aby její miláček měl veškerý servis a pohodu. Připravuje mu zdravé pokrmy a navíc se může starat i o jeho legendární dlouhé háro. Vždyť vystudovala Střední odbornou školu kadeřnickou. Dva roky pak pracovala jako kadeřnice a zároveň i finanční poradkyně.

Největší úspěch ale začala sklízet jako modelka, když před šesti lety ovládla soutěž Miss Sever a dostala se až do finále České Miss 2012. Později však opustila Česko a začala si přivydělávat jako tanečnice v německých nočních klubech. Během pobytu na Floridě potkala Jaromíra Jágra a oba si padli do oka tak, že jsou spolu už rok a půl. Jak jim to sluší, se můžete přesvědčit ve fotogalerii.