Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Jágrova Veronika nechala nahlédnout do soukromí: Proč spolu nespí?!

Autor: spo

Kdo by to byl řekl. Zamilovaný pár Jaromír Jágr (45) s modelkou Veronikou Kopřivovou (25) ne vždycky sdílejí společné lože. Dá se to pochopit, když útočník týmu Florida Panthers hraje zápasy NHL na druhém konci Ameriky, ale občas spolu nespí i když je doma s Veronikou!

Krásná blondýnka to nedávno prozradila na svém Instagramu. Fanouškům se pochlubila tím, že vyřídila objednávky na všechno luxusní módní zboží, které prodává z Ameriky do Čech. Následně na sociální síť vystavila snímek kavalce s dekou.

Postel v pracovně, kde Veronika někdy sama spí
Postel v pracovně, kde Veronika někdy sama spí

„Moje nová dečka v pracovním pokojíčku. Když pracuji dlouho do noci, zalezu si do postele s notebookem,“ prozradila Veronika. Jágr se tak někdy své lásky ve společném lože nedočká. Kopřivová možná nechce rušit Jaromíra, když pokojně spí a zdá se mu o tom, jak vyhrává potřetí Stanley Cup.

Mnohdy se ale stává, že se druhý nejproduktivnější hráč historie NHL v úplné tmě sebere a vyrazí na proslavený noční trénink do hokejové haly. Často se asi spolu Jaromír s Veronikou v jedné posteli příliš nesetkávají.