Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

NEJ sexy fotbalové fanynky: Popstar, miss i modelka, co hýří neslušnými návrhy

Autor: ija

Britská zpěvačka a modelka Myleene Klassová před pár dny vzbudila pozdvižení, když svou náklonnost k fotbalovému Arsenalu demonstrovala tím, že na že na Instagramu zveřejnila snímek, na němž pózuje úplně nahá a spoře ji halí  jen šála v klubových barvách. Devětatřicetiletá matka dvou dětí se pak lekla a fotku rychle smazala, fanoušci si ji ale stejně dobře pamatují.  Na stadionech i na sociálních sítích se najdou i další okouzlující fanynky, které by pro svůj klub udělaly cokoli.

Možná nejznámější z nich je Suzy Cortézová, brazilská Miss BumBum, která předváděla i pro Playboy. Víc se však zřejmě zapsala jako věrná fanynka Lionela Messiho. Tak věrná, že se znelíbila jeho legitimní partnerce Antonelle, a hvězda Barcelony si pro klid v rodině obdařenou krasavici raději na sociálních sítích zablokovala.

Nadšenou fanynku má i londýnská Chelsea. Sophie Roseová je vyhledávanou modelkou a velmi často se objevuje i před televizní kamerou na fanouškovském blogu Chelsea.

Modelka Paola Saulinová je velkou fanynkou fotbalistů Neapole a občas má pro ně pikantní návrhy.
Modelka Paola Saulinová je velkou fanynkou fotbalistů Neapole a občas má pro ně pikantní návrhy.

Hned dvě hvězdné příznivkyně má West Ham United. Pixie Lottová zaujala, když se během zápasu proti Evertonu nechala fotit v úsporných džínových šortkách a klubovém dresu. Většina fanoušků prý pak sledovala spíš ji než to, co se dělo na hřišti. Kladiváři mají ovšem v záloze ještě pěveckou megastar. Zpěvačka Katy Perry se nechala fotit v korzetu a šortkách s logem West Hamu na ňadrech.

Italská kráska Paola Saulinová před časem přilákala hodně pozornosti svým lechtivým slibem. Tvrdila totiž, že poskytne orální sex celému týmu Neapole, pokud vyhraje Ligu mistrů. To se letos už nestane, a tak se fanoušci jen mohou kochat snímky, kde nemá na sobě nic než dres Neapole.

Interu Milán fandí další plazmate April Summersová a ještě známější fanynku má jeho městský rival AC. Modelingová hvězda Claudia Romaniová to s fotbalem myslí vážně. Prý se chce jednou stát profesionální rozhodčí.