Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Závěrečný díl "Laviho"? Seriál Vyšehrad možná bude i o Peltovi

Autor: iSport.cz

Populární fotbalový seriál Vyšehrad, z něhož vzešla kultovní postava Julius Lavický, má natočených devět dílů. Jak bude vypadat závěrečná epizoda? Tvůrci projektu si nechávají prostor pro aktuální události, nevylučují možnost, že se do závěru promítne i aktuální kauza se zadržením šéfem českého fotbalu Miroslavem Peltou.

Seriál Vyšehrad vylétl prakticky hned po odvysílání prvního dílu, mezi lidmi se scénky narážející na fotbalové skandály velmi chytly. Tvůrci seriálu už mají hotových devět dílů a ještě nejsou rozhodnutí, jak bude vypadat ten závěrečný.

"Nechali jsme si zadní vrátka tím, že máme natočeny všechny díly až do devátého. Závěrečnou desítku ne, tu budeme točit v těchto dnech," vysvětluje v rozhovoru pro E15 majitel Obbodu Kamil Ouška.

Jakub Štáfek alias Julius Lavický si získal mezi fotbalovými fanoušky velkou popularitu
Jakub Štáfek alias Julius Lavický si získal mezi fotbalovými fanoušky velkou popularitu

Nevyloučil možnost, že v závěrečném díle se bude řešit i postava Miroslava Pelty. Šéf českého fotbalu čelí obvinění z nezákonného nakládání se státními dotacemi a momentálně je zadržený ve vazbě.

"Scénárista Petr Kolečko a jeho kolegové vždycky dokázali reagovat na aktuální dění. Dovedu si představit, že to tam bude. Ale nedávám to nikomu za úkol. Já bych ani nemohl, ten seriál úplně nemusím, na mě je to už příliš… drzé, vulgární," dodal šéf internetové televize.

Velký rozhovor se šéfem internetové televize OBBOD čtěte zde »