Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Vaniak ostře o Vyšehradu: Urazili Škodu a už se nedívám! Degradují mi práci

Autor: ija

Nejdřív se u fotbalového seriálu Vyšehrad smál! Pak se ale Martin Vaniak naštval a přestal další díly sledující osudy padlého talentu Juliuse Lavického sledovat. „Když urazili Milana Škodu a další hráče,“ vysvětlil gólman přezdívaný „čaroděj“.  Vyšehrad s populárním „Lavim“ podle něj degraduje jeho práci. „Je to pro mě urážka,“  prohlásil v on-line rozhovoru pro iSport.cz. 

Na dotaz jednoho z čtenářů přišla řeč i na seriál Vyšehrad a fanouška zajímalo, zda Vaniak zažil něco podobného, co bylo k vidění. „První tři díly byly velice komické. Ale po, myslím, pátém díle, když urazili Milana Škodu a další hráče ohledně manželek, jsem to přestal sledovat,“ vysvětlil brankář, který největší úspěchy zažil stejně jako Škoda ve Slavii. (Celý online rozhovor s Martinem Vaniakem ZDE>>>)

„Je to pro mě urážka, i když vím, jací fotbalisté jsou. Vždycky jsem se snažil fotbal popularizovat a chovat se seriózně. To, co Vyšehrad produkuje, moji práci degraduje," vyhlásil.

Zatím nejkontroverznější díl Vyšehradu popisoval, jak Lavický v podání herce Jakuba Štáfka využije reprezentačního srazu a vyrazí za přítelkyní slávistického kanonýra Milana Škody.

Také samotní tvůrci po zveřejnění dílu uznali, že šli na hranu. "Na Milana Škodu to spadlo tak nějak náhodou. Já nevím, tady se dělají parodie na prezidenta... Ale jo, Milan je prima, slušný kluk. Uznávám, že je to k němu trochu přísné a kruté, a jestli bude chtít omluvu, tak se mu omluvím,“ pravil Jan Rajnoch , který si v tomto díle Vyšehradu také za hrál. "S Milanem jsem ale mluvil po telefonu a jsme v pohodě,“ reagoval Štáfek.

Seriálová postava Julius Lavický se v 5. díle seriálu Vyšehrad radí s internacionálem Janem Rajnochem, jak na ženské.
Seriálová postava Julius Lavický se v 5. díle seriálu Vyšehrad radí s internacionálem Janem Rajnochem, jak na ženské.