Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ruská šampionka šokovala: konec kariéry akvabely, pak odhalené fotky

Autor: bko

Nejdřív překvapila oznámením konce kariéry. Osmadvacetilá ruská akvabela Angelika Timaninaová ale zaujala fanoušky hned poté, co bylo jasno, že na nadcházejícím mistrovství světa nerozšíří svoji sbírku jedenácti zlatých medailí. Tentokrát zabodovala odvážnými snímky, ve kterých ukázala půvaby normálně skryté pod vodou.

V Rusku patří Timaninaová mezi uznávané sportovce, vyznamenal ji i prezident Vladimir Putin. Její konec označují některá média za překvapivý. Jenže rodačka z Jekatěrinburgu už dříve naznačovala, že konec sportovní dráhy je na dohled.

Loni vynechala olympiádu v Riu, protože před ní nemohla kvůli zranění zápěstí půl roku trénovat. „Nevylučuji možnost, že se jednou ke sportu vrátím, ale od sportu si musím odpočinout a zkusit žít normální život,“ řekla blondýnka.

Na začátku července pak přišla s další zprávou: ke sportování se už nevrátím! Jenže Angelika má pořád světu co nabídnout. Na Instagramu ukázala sérii odhalených fotografií. Nejspíš si připravuje půdu pro dráhu moderátorky a herečky, o níž v minulosti hovořila. Pokochejte se sami…

Angelika Timaninaová ztratila na internetu zábrany
Angelika Timaninaová ztratila na internetu zábrany