Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Přítelkyně šampiona F1 Buttona odhalila vnady. Pilot ji pak postříkal hadicí

Autor: pv

Dal si roční pauzu od formule 1 a náramně si ji užívá. Někdejší mistr světa formule 1 z roku 2009 Jenson Button odpočívá na lodi u italských břehů a na palubě má modelku Brittny Wardovou, která v minulosti fotila například i pro Playboy. Své vnady Brittney znovu odhalila.

Patří mezi poslední opravdové playboye ve formuli 1. Brit Button během kariéry vystřídal mnoho monopostů, ale i žen. Nejdéle vydržel s japonskou modelkou Jessikou Michibatou, kterou si i vzal a už už to vypadalo, že se natrvalo usadí a uklidní.

To by však nebyl Button, aby si nenašel nový objekt zájmu. Chvíli po rozvodu se po jeho boku objevila vnadná modelka Brittny Wardová, jež se může pyšnit výstavními ženskými tvary. Sexy diva se předvedla během letní dovolené na lodi u břehů Itálie, kde skočila do Středozemního moře bez vrchního dílu plavek a to byla podívaná!

Když vylezla z vln, postříkal Button svou krásnou Brittny hadicí, aby z ní smyl mořskou sůl. Pak už se spolu na zádi motorového člunu slunili a tulili se k sobě. Bude se chtít ještě Brit vrátit vůbec do formule 1 nebo jeho poslední závod byla květnová Velká cena Monaka, kdy zaskočil za pilota stáje McLaren Fernanda Alonsa ?

Button si na lodi fotil svou krásku
Button si na lodi fotil svou krásku

Témata:  Buttonplayboydovolenáprsaformule 1VIPsport