Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Má ze sportovkyň nejkrásnější prsa? Brazilská skejťačka se ráda chlubí vnady

Autor: pv

Není snad dne, kdy by na sociální síti neukázala svůj bujný hrudník. Brazilská skateboardistka Leticia Bufoniová se chlubí vnady ať už při tréninku, opalování nebo pouhé procházce po Los Angeles, kde bydlí. Co říkáte na její poprsí vy? 

Je to pěkný drobný ďáblík. Leticia objíždí se svým prknem na kolečkách svět a kromě triků ve skate parku či na ulici ráda ukazuje i bujné poprsí. Často se promenáduje pouze v plavkách, které vypadají, že jsou o několik čísel menší. Ráda využívá i sportovních triček s obrovským výstřihem a slabost má i pro šaty, v nichž opět vynikají její přednosti.

Jisté je, že Leticia Bufoniová ve svém šatníku postrádá rolák. Brazilka se před několika lety rozhodla i úplně odhalit, když nafotila odvážné snímky pro prestižní magazín ESPN Body Issue, kde její intimní partie zakrývá pouze skateboard.

Jen by si asi měla dát pozor, na to co všechno fotí, aby nedopadla například jako lyžařka Lindsey Vonnová a golfista Tiger Woods a na světlo světa neunikly její nejintimnější snímky.

Leticia má výstavní křivky
Leticia má výstavní křivky