Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jágr v plamenech Calgary: Veronika potká nenáviděnou Frolíkovu Kobzanovou!

Autor: pv

Nemohou si přijít na jméno a paradoxně se už možná během několika dní budou často potkávat. Modelky Diana Kobzanová (35) a Veronika Kopřivová (26) jsou partnerkami českých hokejistů Michaela Frolíka (29) a Jaromíra Jágra (45). Všichni čtyři budou mít díky NHL stejnou adresu – Kanada, provincie Alberta město Calgary. Jak spolu vydrží dvě krásky, které ostře válčí přes sociální sítě?

Nenechaly na sobě nit suchou. Pomyslná válka začala nevinným pošťuchováním. Kopřivová se loni pro magazín deníku Sport pochlubila, jak připravuje bábovku pro Jágra, který miluje sladké. Jednou z jejich ingrediencí je i med. Kobzanová během několika dní vystavila na svůj Instagram snímek dvou bábovek a napsala: „Do bábovky se dává med? Já dávám med jen na kuřecí!“

Tohle byl však ještě úvodní lehký střet. Přitvrzení přišlo letos na jaře. Kobzanová nahrála na internet video, jak nakupuje v jednom zaoceánském obchodu oblečení světových značek, za nízké ceny. Podle fanoušků mělo jít o narážku na to, že Kopřivová provozuje internetový eshop, kde nabízí stejné značky, ale za několikanásobně vyšší cenu.

Michael Frolík s přítelkyní Dianou Kobzanovou na vyhlášení ankety Zlatá hokejka
Michael Frolík s přítelkyní Dianou Kobzanovou na vyhlášení ankety Zlatá hokejka

„Ptáte se, na koho narážím, uklidním vás. Vůbec na nikoho. Ale přemýšlím, že u tý mateřský bych si nějak přivydělala, že by byl pan Frolík rád,“ uvedla Kobzanová. Reakce na sebe nenechala dlouho čekat a Jágrova partnerka srdnatě hájila svůj byznys. „Slečna Kobzanová zase ukázala její zášť a inteligenci, protože si neustále musí někoho dobírat, aby na sebe upozornila. Lidi moc dobře vědí, jak se věci mají a že náš eshop nabízí ty nejlepší ceny na českém trhu,“ čertila se Kopřivová, a pak to přehnala, když na bývalou Miss ČR z roku 2001 vytáhla velice citlivou a osobní věc.

„Je to opravdu ubohost a slečna by se měla zaměřit spíše na to, aby si uhlídala chlapa,“ napsala Kopřivová a narážela tak na to, že Michael Frolík měl pletky s modelkou Nicole Novotnou, když čekal dceru Ellu právě s Kobzanovou. Útočník Calgary Flames dal nakonec přednost rodině a Novotná se později dala dohromady s útočníkem St. Louis Vladimírem Sobotkou a mají spolu dcerku Sofii Isabel.

V Calgary bude velmi veselo. Třeba se nakonec obě dámy spřátelí a budou si vyměňovat recepty na bábovky…