Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Jágrova Veronika tuší přesun do zimy. Bude péct bábovky s Kobzanovou?

Autor: bko

Veronika má jasno! Jestli někdo ještě pochyboval, jestli Jaromír Jágr zamíří do NHL, jeho přítelkyně na sociální síti dostatečně jasně naznačila, co že je ve hře. Kopřivová totiž na Instagramu se zamyšleným smajlíkem sdílela obrázek sněhuláka - a to může znamenat jen jedno: přesun do Calgary je na spadnutí!

Jaromír Jágr se zamiloval do Veroniky na sluncem prozářené Floridě, kde si to oba velmi oblíbili, také zde měli krásný luxusní byt (na fotky Jágrova bejváku se podívejte ZDE »). Nicméně hokejový život se s nikým nemaže a legendární č. 68 muselo vyklidit kabinu.

Veronika Kopřivová si užívala dovolenou na Ibize bez Jaromíra Jágra
Veronika Kopřivová si užívala dovolenou na Ibize bez Jaromíra Jágra

Nové působiště se dlouho ne a ne objevit, teď už se to ale rýsuje. Po Jágrovi více než pokukuje Calgary, kontrakt by se měl upéct v nejbližších dnech (více čtěte ZDE »). A tak hvězdný pár čeká přesun do kanadské zimy.

Jágr by se měl navíc potkat v jednom týmu s  Michaelem Frolíkem , kterému se svého času přezdívalo „baby Jágr“. Ještě zajímavější setkání ale čeká zřejmě Veroniku, protože Frolík žije v Calgary s  Dianou Kobzanovou , která před časem Veroniku popichovala na sociálních sítích kvůli medu v bábovce. Tak teď budou mít nejspíš možnost nějakou tu buchtu upéct klukům spolu...

Veronika Kopřivová: Měsíc bez Jágra! Co se stalo?
Video se připravuje ...