Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Jít mezi nahé fotbalisty do šatny? Šmicer a Švancara radili mluvčí Dukly

Autor: pv

Někdy není lehké být ženou v mužském světě. Své o tom ví tisková mluvčí Dukly Šárka Drobná. V pořadu Tiki-Taka na O2 TV Sport prozradila, že největší obtíž v její práci je chodit po zápase do šatny plné nahých fotbalistů. Jak tento problém řeší?

Bývalá reportérka iSport TV Šárka Drobná je už přes měsíc mluvčí Dukly Praha a v zábavné talkshow prozradila, jaká úskalí má její nová práce. „Kluci jsou někdy náladoví, naštvaní, odmlouvají a nechtějí jít na rozhovor. Podobné to je někdy i u novinářů. Je to náročné vybalancovat,“ prozradila Drobná a pochválila si, že hráči Dukly jsou k ní zatím vstřícní.

Bývalého fotbalového reprezentanta Vladimíra Šmicera zajímalo, jak jako žena zvládá mluvčí návštěvy hráčů v šatně po utkání. „Jak to funguje. Většinou jde mluvčí do kabiny hned po zápase, aby vybral na rozhovor hráče, kteří jdou ale zrovna do sprchy,“ ptal se Šmicer.

„Já jsem tam jednou nakoukla a tam byli všichni nahý, tak jsem se zase otočila. Poslala jsem tam chlapy z realizačního týmu, kteří jsou ochotní a řeknou hráčům, ať jdou na rozhovor,“ řekla Drobná, jak vyřešila prekérní situaci.

Další host ve studiu Petr Švancara by byl za přítomnost dámy v kabině rád. „Mně by to zase nevadilo, kdyby tam Šárka přišla. Jednou jsi tisková mluvčí, tak tam prostě vejdi,“ rozesmál publikum známý vtipálek a přidal se k němu i Šmicer. „Jde o práci. Kluci to pochopí."

Jaké to je být ženou v mužském světě vypráví mluvčí Dukly Praha Šárka Drobná
Video se připravuje ...