Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Reprezentační obránce Filip Novák: Randí s holkou, co spala s Jágrem!

Autor: top

Život letí jako vítr v Dánsku. A obránce fotbalového nároďáku Filip Novák (27), který tam kope ligu, ho nehodlá promeškat. Missku Nikolu Buranskou (25), s níž byl ještě na jaře zasnoubený, vystřídala po jeho boku jiná modelka Kateřina Provazníková (20).

Ano, jestli vám ta černovláska s uhrančivým pohledem někoho připomíná, nepletete se. Před dvěma lety ji proslavilo postelové selfíčko s hokejovým bohem Jaromírem Jágrem .

Tehdy milovnice dobrého sexu a kávy chodila s hokejistou prvoligového Prostějova Dominikem Rudlem a dušovala se, že s »Džegrem« nespala. „Potkali jsme se na párty. Odešel s mojí kamarádkou domů. Tam s ní byl a já si jen ráno udělala selfie. Nic nebylo,“ tvrdila.

Málokdo jí věřil. Každopádně láska s Dominikem vyšuměla podobně jako jeho kariéra (nyní hraje až třetí nejvyšší soutěž v Opavě) a Katka po dvou letech změnila sport a přesedlala o několik kategorií výš. Filip Novák je stabilním členem fotbalové reprezentace i Midtjyllandu, lídra dánské ligy.

Kateřině by odolal málokdo.
Kateřině by odolal málokdo.

Oba pochází z Moravy, jestli se dali dohromady ve své domovině, je otázkou. Každopádně momentálně si spolu užívají sluníčka, koupání a dobrého pití o 11 tisíc kilometrů dál – na ostrově Zanzibar v Indickém oceánu. „Nebudu se k tomu vyjadřovat,“ reagovala stroze Katka na dotaz Blesku, kdy a jak se dala s vnukem slavného zpěváka Pavla Nováka dohromady. Od aférky s Jágrem si totiž pečlivě střeží soukromí.

Stejně jako Filip, který chodil s II. českou vicemiss 2012 Buranskou šest let. O loňských Vánocích ji požádal o ruku na Maledivách, jenže letos v květnu Nikola přiznala: „Není to teď mezi námi růžové. Máme větší krizi a uvidíme, co bude.“ Jejich vztah pak definitivně pohřbily spekulace, že ulítla s hokejistou Jakubem Voráčkem. To Katka už »hokejku« měla, tak by jim to s Filipem mohlo vydržet. Mačkáme palce!