Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Fotbalista Neymar řádí na luxusní jachtě: Prsa, prdelky, líbačky i osahávačky!

Autor: ps

Proslýchá se, že v Paříži není tak spokojený, jak by si kde kdo mohl myslet. Je to jeden z důvodů, proč se fotbalista Neymar (25) během novoroční přestávky sbalil a vyrazil užívat domů do Brazílie? Na luxusní jachtu se spoustou sexy prdelek!

Nablýskaná jachta, na které se nedalo hnout, vezla cenný náklad. Kromě nejdražšího čutálisty světa na své palubě přivítala třeba jeho spoluhráče z PSG Kevina Trappa a především sexy andílky z přehlídkových mol!

Na cestě mezi brazilskými vlnami se plavily v bikinách a kluci měli co dělat, aby udrželi kraťasy nahoře. Dosvědčují to fotky, na kterých je vidět, jak mají z přítomnosti opačného a rozkošného pohlaví radost. Samozřejmě si sáhli, sem tam padla nějaká ta pusinka, šlo vlastně o takový plující harém.

Tak si v něm pojďme udělat trochu pořádek. Od Neymara , jenž ve Francii bere 17,2 milionu korun týdně, se ani ne krok nehnula krásná modelka Bruna Marquezine , Trapp zase laškoval s fešandou Izabel Goular.

Tahle sestava stačila k tomu, aby Nový rok oslavili ve velkém stylu. Po téhle pařbě je to do chladné Evropy asi moc táhnut nebude…

Luxusní jachta plná odhalených prdelek!
Luxusní jachta plná odhalených prdelek!

Neymar se loučí s Barcelonou! Podívejte se na jeho nejhezčí akce z minulé sezony
Video se připravuje ...