Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Krásná herečka vyvedla fotbalistu Sýkoru na premiéru: Šijí s nimi všichni čerti!

Autor: ps

Vyrazili na premiéru pohádky Čertoviny, jejíž děj je vážně pekelný. A fotbalista Slavie Jan Sýkora (24) se svojí novou láskou herečkou Sarou Sandevou (19) do této společnosti skvěle zapadli. Vůbec se neostýchali. Naopak! Ukázali, že s nimi šijí všichni čerti.

Pražský Slovanský dům se proměnil v improvizované peklo. Režisér Zdeněk Troška tu představoval novou pohádku, která míří do kin, takže tu nechyběly české celebrity. Ať už ty, co dostaly roli nebo ty, na něž se nedostalo. Jenže někdo se přepočítal! Hostů přišlo tolik, že si ani neměli kam sednout.

Sešívaný fotbalista, kterého od jarní ligové části povede ve Slavii jako hlavní trenér Jindřich Trpišovský (nahradil Jaroslava Šilhavého ), měl místečko připravené. Se svojí krásnou brunetkou zkouknul film, pak zamířili rovnou na afterparty.

Honza oblékl bílou košili se společenskými kalhotami, Sara vystavila fantastické tělíčko v sexy černých šatech s velkým výstřihem. Mladá herečka a patrně i tamní atmosféra dostala čutálistu do tak čertovské nálady, že své lásce šeptal tajnosti do ouška a líbal do vlasů.

Kdo ví, jaké čertoviny pak na ně čekaly doma…

Sara přisla na premiéru v bujném dekoltu!
Sara přisla na premiéru v bujném dekoltu!

Sýkora v sešívaném? Čtyři výhry, gól a čtyři asistence
Video se připravuje ...