Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Hlaváčková k rozchodu s Hradeckou: Neodkopla jsem ji, ale něco si vyčítám

Autor: sjs

Svět tenistek není zrovna vždy idylickým prostředím. Své o tom ví tenistka Andrea Sestini Hlaváčková, která v pořadu Česká ulička na DIGI TV promluvila o vztazích s hráčkami. Co si stále vyčítá a udělala by to jinak?

Patřily k nejlepším českým deblovým párům historie. Andrea Hlaváčková Lucií Hradeckou kromě grandslamových titulů skončily druhé na olympijských hrách v Londýně před šesti lety. Náhle byl ale konec. Hlaváčková se svou kamarádkou už nechtěla dále spolupracovat.

„Neodkopla jsme ji. Měla jsme jinak náš rozchod komunikovat. Bylo to ještě férové po tom, co jsem zažila teď za rozchody. Budu si vždycky vyčítat, že jsem za Luckou přišla s hotovým rozhodnutím a nedala jsme ji prostor se vyjádřit a něco na tom změnit,“ řekla Sestini Hlaváčková.

Prozradila, jaký má nyní vztah s legendární tenistkou Martinou Hingisovou . Švýcarka ji  před dvěma lety během semifinále olympijského turnaje v Riu trefila míčkem do oka a ani se za to české hráčce neomluvila.

„Odpustila jsem jí hned. Nebyla jsme nadšená tím, jak Martina reagovala na kurtu. Ležela jsem na zemi, viděla jsem dvojmo a ona žádala, ať hrajeme dál, to mě nenadchlo. Už jsme si to ale obě vyříkaly a máme hezký vztah. Mám ji ráda.“

Na celý díl České uličky se podívejte ZDE>>>

Hlaváčková o rozchodu s Hradeckou i konfliktu s Hingisovou
Video se připravuje ...