Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Fotbalistka a slavná youtuberka Votíková plánuje velký útěk ze Slavie

Autor: sjs

Jako profesionálka hraje fotbal, ale více příznivců má brankářka Slavie Barbora Votíková (21) jako youtuberka, kde její videa sleduje přes 300 tisíc fanoušků. Česká reprezentantka prozradila, jak je na tom po finanční stránce a že hodlá prchnout z Edenu.

Se Slavií se dostala až do čtvrtfinále Ligy mistryň. Klub z Edenu už začíná být Votíkové pomalu malý a chtěla by nabrat směr cizina. „Plánuju tak trochu fotbalový útěk do zahraničí. Velký!“ prozradila brankářka v magazínu City Life.

„Dnes už mám pocit, že mám na to hrát i jinde. Chtěla bych si hraní v zahraničí vyzkoušet, zachytat si v prestižní lize a posunout se dál. Mít víc modřin! Kamarádi, které mám kolem YouTube, mi říkají: „Teď?!? Když to máme tak pěkné rozjeté!“. Já ale cítím, že nastal správný čas,“ řekla Votíková, která ale nehodlá se svými aktivitami na internetu končit, přestože už teď ji fotbal dobře živí.

„Od doby, co jsem přišla do Slavie, se situace hodně zlepšila. Za ty čtyři roky vnímám veliký progres i ve finančních podmínkách pro hráčky. Můžu říct, že bych se mohla fotbalem živit a nedělat k němu nic jiného. Dřív to ale neplatilo,“ zdůraznila půvabná blondýnka.

Youtuberka táhla Češky za senzací, pak chybovala: Strašně mě to mrzí
Youtuberka táhla Češky za senzací, pak chybovala: Strašně mě to mrzí