Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

To jsou jejich sexy hvězdy! Hned tři čeští hokejisté pro MS mají doma zpěvačku

Autor: pv

V české kabině na mistrovství světa v Dánsku už nemusejí znít staré šlágry, ale nové pecky. Hned tři hráči mají totiž za manželky zpěvačky a to by v tom byl čert, aby si Tomáš Plekanec, Radko Gudas a Dmitrij Jaškin neprosadili, že z reproduktorů budou znít libozvučné tóny z úst jejich krásek.

Ony mají zlato v hrdle a přejí si, aby jejich manželům zase visela zlatá medaile na krku. Lucie, Barbora a Nadia. Tři půvabné dámy, které kromě pěvecké kariéry spojuje i manželství s českými hokejovými reprezentanty.

Nejznámější umělkyni má matador národního týmu Tomáš Plekanec. Útočník Toronta je od roku 2011 ženatý s Lucií Vondráčkovou a mají spolu dva syny Matyáše a Adama. Její hity Ať je jak vítr nebo Tenkej led dokážou rozproudit hráčům krev v žilách před sebedůležitějším utkáním o medaile.

Lucie Vondráčková (33) PARTNER: Tomáš Plekanec (31) Ať je kapitán nároďáku jak vítr! Dost možná ho bude z hlediště hnáti věčně mladá manželka. V případě výhry ideální adept na zpěv hymny.
Lucie Vondráčková (33) PARTNER: Tomáš Plekanec (31) Ať je kapitán nároďáku jak vítr! Dost možná ho bude z hlediště hnáti věčně mladá manželka. V případě výhry ideální adept na zpěv hymny.

Gudas a dvě umělkyně

Další zpěvačku má za choť Radko Gudas. Obávaný obránce Philadelphie má s Barborou dceru Leontýnku. Ještě před svatbou s hokejistou vešla ve známost jako účastnice televizní soutěže X Factor a vystupovala v Hudebním divadle v Karlíně v představení Jesus Christ Superstar.

Kráska dojímala tvrďáky. Gudasová zazpívala hymnu před Czech Bowlem
Video se připravuje ...

Kromě manželky má Gudas sestru Karolínu, jež je uznávanou muzikálovou hvězdou a dokonce získala i prestižní cenu Thálie. I ona má za muže hokejistu a to Gudasova spoluhráče Michaela Neuvirtha. Brankář Flyera ale kvůli operaci kyčlí na šampionát do Dánska neodletí.

Na prvním rande jsme potkali Vorase a ten to roznesl v kabině, řekl o vztahu s Gudasovou Neuvirth
Video se připravuje ...

Ruská kráska

Sexy zpěvačkou se může pochlubit i Dmitrij Jaškin. Útočník St. Louis Blues má za otce bývalého ruského hokejistu Alexeje Jaškina, který je šestinásobný mistr extraligy se Vsetínem.

Díky tomu, že od útlého věku Dmitrij žije v Česku a má i občanství, může český národní tým reprezentovat. Ze zdejších dívek ho ale žádná neokouzlila tak jako Ruska Nadia. Jeho půvabná blondýnka se živí jako modelka a nedávno natočila svůj první video klip, se kterým chce prorazit na ruském hudebním trhu.