Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jágr řádil s Veronikou v Las Vegas: Loď, pivka a koupačka v záchranné vestě!

Autor: ps

Pohoda, sluníčko, rychlá loď a krásné holky v bikinách na palubě! Hokejista Jaromír Jágr (46) si užívá dovolenou v Las Vegas, kde samozřejmě nechybí ani jeho láska Veronika (27). Společně s kamarády vyrazili na jezero, padlo nějaké pivko, ale hlavně, byla zábava!

Zapomeňte na to, že Město hříchů je jenom o kasinech a nočním životě. Jágr s Veronikou vyzkoušeli druhou tvář Las Vegas, projeli národní parky, vychutnali si krásy hlubokých kaňonů a vykoupali se v jezeře Mead. Jedná se o přehradní nádrž na řece Colorado asi 48 kilometrů od centra.

Délka pobřeží jedné z největších vodních nádrží v USA měří asi 900 kilometrů a maximální hloubka dosahuje až 180 metrů. To není divu, že Jaromír při koupání a pobytu na člunu oblékl záchrannou vestu! „Las Vegas má dva světy a já si to tady zamilovala až teď při čtvrté návštěvě. To protože poznávám i tu druhou stranu Vegas,“ přiznala Veronika, že předtím trávila s Jágrem čas hlavně ve městě.

Pohodičku si užili se slovenskými přáteli. Na lodi se bavili třeba s hokejistou Tomášem Tatarem, kterého přivábil tým Knights na konci února, kdy ho vyměnil s Detroitem. Jemu dělá společnost krásná přítelkyně a slovenská Miss Earth Lucie Slaninková.

Nutno podotknout, že když se holky svlékly do plavek, pánům se rozzářila očíčka. Ostatně, posuďte to sami, v galerii je na co koukat!

Holky se na palubě ukázaly v bikinách.
Holky se na palubě ukázaly v bikinách.