Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šikana v NHL, Ottawu rozeštvaly výhrůžky smrtí: Ženy hvězd v nevídaném průšvihu!

Autor: fuk

Na hokej nemají pomyšlení. Hvězdy Ottawy Erika Karlssona (28) a Mika Hoffmana (28) naplno zaměstnává válka jejich partnerek. Do nechutné aféry se už dokonce musela vložit policie.

Situace je kritická. Manželka kapitána Senátorů se na snoubenku jeho spoluhráče nezlobí kvůli nepochválené sukni. Tady šlo o mnohem víc.

„Monika Caryk nesčetněkrát prohlašovala, že si přeje, aby mé dosud nenarozené dítě zemřelo,“ vypálila Melinda Karlsson. Z těchto slov až mrazí. Maminka v očekávání totiž o vytouženého chlapečka před porodem skutečně přišla.

„Rovněž vyřkla přání, abych zemřela i já a někdo se »postaral« o nohy mého manžela, aby mu ukončil kariéru,“ přisuzuje brunetka autorství přes tisícovky anonymních vzkazů, které dostala přes sociální sítě, své blonďaté sokyni.

Manželka Hoffmana měla několikrát prohlásit, že si přeje, aby dosud nenarozené dítě Karlssonů zemřelo. Maminka v očekávání opravdu o vytouženého chlapečka před porodem přišla.
Manželka Hoffmana měla několikrát prohlásit, že si přeje, aby dosud nenarozené dítě Karlssonů zemřelo. Maminka v očekávání opravdu o vytouženého chlapečka před porodem přišla.

Drsná obvinění druhá strana razantně popírá. „Nemáme s tím nic společného,“ tvrdí Hoffman a jeho partnerka. Na očištění svého jména taky hodlají aktivně pracovat: „Nabízíme maximální pomoc k vypátrání toho, kdo má tohle všechno na svědomí.“

Dopady na dění v týmu můžou být fatální. „Je těžko představitelné, že by oba hráči nadále seděli v jedné šatně,“ tvrdí Hoffmanův agent Robert Hoover, proti jehož klientovi a jeho lásce už se postavilo i několik partnerek ostatních hokejistů Ottawy. Rozseknout tenhle uzel zášti bude pro činovníky klubu ještě pořádný oříšek.