Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Krásná česká atletka Seidlová odhalila soukromí: Život plný pikantních trapasů!

Autor: pv

Odhalila fanouškům své soukromí. Půvabná česká sprinterka Zdeňka Seidlová (21) přes sociální síť deníku Sport odpovídala čtenářům na otázky a zároveň jim přes oblíbenou aplikaci Instastories ukázala, jak tráví den. Co na sebe Zdeňka prozradila?

Ve středu si vzala do parády účet deníku Sport na sociální síti Instagram. Společně jste tak mohli vstávat s atletkou Zdeňkou Seidlovou, která následně fanouškům ukázala, že preferuje lehké snídaně, ale přísnou dietu rozhodně nedodržuje. „Stravu jsem nikdy neřešila a ani nevím, kolik gramů denně sním,“ odpovídala na jeden z dotazů přes Instagram Seidlová a připojila k tomu fotografii, jak kouše do hamburgeru.

Odvážnější příznivci se ji začali ptát i na to, jestli prožila někdy trapas na rande. „V mém životě se mi stává nespočet trapasů,“ vtipkovala atletka, která se nezdráhala reagovat i na to, jestli má raději hokejisty nebo fotbalisty.

„Neházím fotbalisty nebo hokejisty do jedné kupy. Těžko říct, co člověk, to jiná povaha. A neznám se s tolika fotbalisty nebo hokejisty, abych to mohla posoudit,“ upřesnila Seidlová a následně prozradila, že už mnoho let fandí fotbalové Spartě.

Běžkyně specializující se na trať na 400 metrů pochází z Vysokého Mýta a do Prahy se odstěhovala kvůli sportu v 19 letech. „K Atletce mě přivedli rodiče. Zpočátku mě nenadchla. Raději jsem chodila do tanečního kroužku,“ usmívala se Zdeňka.

Na Instagramu dala lehce nahlédnout i do svého odpoledního tréninku na stadionu na Strahově. Když seběhla z tartanu, namířila regenerovat do velkého sudu naplněného studenou vodou. Po tréninku pak ještě stačila odpovědět na několik otázek a večer se rozloučila.

Česká čtvrtkařka Zdeňka Seidlová se může pochlubit fantastickou postavou...
Česká čtvrtkařka Zdeňka Seidlová se může pochlubit fantastickou postavou...