Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nejkrásnější Češka motala hlavy pilotům formule 1. Kterého z nich okouzlila?

Autor: pv

Nevěděli, kam dřív s očima. Slavní piloti formule 1 se nemohli vynadívat na českou krásku Leu Šteflíčkovou (20), která letos ovládla soutěž Česká Miss. Sexy modelka navštívila začátkem záři Velkou cenu Itálie v Monze a byl to velký zážitek nejen pro ni, ale i samotné jezdce.

Když dostala nabídku zúčastnit se závodů formule 1, okamžitě kývla, že jede. Lea Šteflíčková totiž rychlé vozy miluje. „Myslím si, že jsem dobrá řidička, přestože mám řidičský průkaz krátce,“ usmívala se modelka pyšnící se mírami 86-62-94 centimetrů a výškou 1,81 metru.

Díky VIP kartám měla vstup i do paddocku formule 1 a tváří v tvář se setkávala se samotnými piloty. Fotku si udělala například i s jezdcem stáje Haas Dánem Kevinem Magnussenem nebo se závodníkem z Toro Rosso Francouzem Pierrem Gaslym.

Dostala se dokonce i do boxů švýcarského týmu Sauber a mohla tak zblízka pozorovat, jak funguje spolupráce mechaniků s jezdci. Ohlušující prostředí plné burácejících motorů si modelka užila.

Šteflíčková se fotila s jezdcem Toro Rosso Pierrem Gaslym
Šteflíčková se fotila s jezdcem Toro Rosso Pierrem Gaslym

„Moc se mi na Monze líbilo. Bylo to skvělé vyrazit na Velkou cenu a podívat se do zákulisí formule 1 a formule 2,“ vyprávěla nadšená Šteflíčková, která nemá zrovna pro cizince lehce vyslovitelné příjmení.

„Občas s tím mají velký problém, proto mi raději říkají jen Lea,“ prozradila modelka. Na Velké ceně pak tvrdila, že tam rozhodně nepřijela lovit žádného bohatého závodníka. Doma už jednoho sportovce má. Chodí totiž s bývalým fotbalistou Teplic Michalem Jenechem.

„Nic takového. Jsem zamilovaná do svého přítele,“ bránila se Šteflíčková otázkám na to, jestli nepřeskočila jiskra mezi ní a některým pilotem formule 1.

Témata:  modelkasexymissformule 1VIPsport