Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Velký návrat na obrazovku padl. Sexy sporťačka Čuhelová do O2 TV Sport nejde

Autor: sjs

Byla ohlášena jako jedna z posil fotbalové redakce televizní stanice O2 TV Sport. Půvabná Monika Čuhelová pět let pracovala pro konkurenční ČT sport a patřila mezi zkušené fotbalové reportérky. V akci ji ale na stadionech s mikrofonem v ruce nakonec nespatříte.

Ještě v červnu byl příchod Čuhelové na O2 TV Sport jasnou záležitostí. Byla ohlášena jak ve vydané tiskové zprávě, tak i na setkání s novináři. Hned jak v červenci začala liga, se ale sportovní reportérka na obrazovkách ani jednou neobjevila.

„Původně jsme s ní počítali na externí spolupráci, ona projevila zájem na plný úvazek, ale zatím jsme se prostě nedomluvili. Věc trochu komplikuje fakt, že není z Prahy. Ale je to stále otevřené,“ řekl šéf O2 TV Sport Marek Kindernay.

Nakonec se ale voda nad Čuhelovou v O2 uzavřela. „Monika Čuhelová v týmu stanice O2 TV Sport není, nakonec jsme se na spolupráci nedomluvili,“ napsal deníku Sport David Solnař, mluvčí O2 TV Sport.

Kam budou směřovat kroky drobné reportérky, zatím není známo. Fanoušky tak baví zatím jen na internetu svým pořadem Neutečeš nebo sexy snímky na sociálních sítích.

Monika v akci přímo na hřišti.
Monika v akci přímo na hřišti.