Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Víkendová nálada Jágrovy milované Veroniky? Nahoře bez!

Autor: ps

Klobouk dolů, chtělo by se říci. Jenže v tom případě by milovaná přítelkyně Jaromíra Jágra (46) odhalila své dokonalé tvary. Možná by to Veronice Kopřivové (27) ani nevadilo, protože taková je její víkendová nálada.

Přes léto sexy blondýnka čekala, co se bude dít kolem její hokejové ikony. Vše naznačovalo, že se bude Jaromír naplno věnovat kladenskému klubu, kterému by měl poprvé pomoci na ledě dnes proti Slavii (17:00).

Když Jágr řešil svoje starosti, vyrazila Veronika na dovolenou. Dokonce několikrát se jela ohřát do tepla. Navštívila Mexiko, Budapešť, Barcelonu, Miami, Las Vegas a další krásné destinace.

Ve střední Americe zkombinovala odpočinek s prací. Sešla se tam s kamarádkou fotografkou Klárou Bartheldi, s níž přímo v srdci nedotknuté přírody nafotila sexy snímky. Z archivu včera na sociální sítě vytáhla jeden, kde slaměným kloboukem zakrývá odhalené poprsí. Vyjádřila tím aktuální náladu a krátkou anglicky napsanou větou dodala. „Náhodný život, odvážný život.“

Třeba má na mysli i tu náhodu, která ji svedla dohromady s jedním z nejlepších hokejistů světové historie. A trvá už pěkné tři roky…

Veronika nepatří ke stydlivkám, prsa zakryla pouze kloboukem!
Veronika nepatří ke stydlivkám, prsa zakryla pouze kloboukem!