Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Prvního muže mlátila, se současným čeká dítě: Pestrý život nevěrnice Hingisové!

Autor: ps

Zasnoubila se s českým tenistou Radkem Štěpánkem, předchozího manžela fyzicky napadala, ale až ten poslední to »schytal« nejvíc! Z švýcarské tenisové legendy Martiny Hingisové (38) se brzy stane maminka.

Život slovenské rodačky je jedna velká horská dráha. Jako mladá randila třeba s českým srdcařem Štěpánkem , postelí se jí později prohnali další sportovci – hokejista Pavel Kubina či fotbalista Sol Campbell.

Později si Už si »ochočila« o šest let mladšího zajíčka Thibauta Hutina, s nímž žila od roku 2010. Jenže jejich rozchod (potažmo rozvod) dopadl katastrofálně! Jen co vztah skončil, posílal Francouz do médií zprávy, jak ho Martina s tchyní fyzicky napadají a on se bojí o život.

V červenci se vdala podruhé. Tajně! Vybrala si sportovního lékaře a chirurga Harryho Leemanna. „Posíláme pozdrav z naší svatby v Grand Resortu Bad Ragaz,“ napsala Hingisová ke svatební fotografii. „Jsme šťastní, že se k nám v tenhle úžasný den připojili naši blízcí a přátelé,“ dodala pětinásobná grandslamová vítězka, která tři měsíce po veselce radostně oznámila, že je těhotná. Otázka ale je, jak skončí tato její životní etapa…

Martina Hingisová si vzala sportovního doktora Harryho Leemanna
Martina Hingisová si vzala sportovního doktora Harryho Leemanna