Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Plekanec o „telenovele“ s Vondráčkovou: Proč se musel ozvat a co je nejsmutnější?

Autor: bko

Je smutný z toho, jak se situace po jeho rozchodu s manželkou Lucií Vondráčkovou vyvinula. Nejvíc ale hokejistu Tomáše Plekance štve, že jsou do té telenovely, jak tomu říká, zapojené i jejich děti. Ty navíc vidí méně, než by si představoval. „Děti mi chybí. Hrozně moc,“ řekl Plekanec v rozhovoru pro Sport Magazín.

„Byl bych pochopitelně radši, kdyby se řešily jenom hokejové věci, ale bohužel… Tu telenovelu, jak tomu říkám, bohužel neovlivním,“ vysvětluje Tomáš Plekanec, který teď pomáhá kamarádovi Jaromíru Jágrovi v Kladně a zároveň v extralize válčí za Kometu.

Na prvním Plekancově zápase za Kometu se seznamovali i rodiče...
Na prvním Plekancově zápase za Kometu se seznamovali i rodiče...

Stále nemůže skousnout, jak se situace po rozchodu se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou vyvinula. „Snažil jsem se to řešit tak, jak jsem věřil, že se to řešit má. Mezi námi. V soukromí. Ale bohužel to tak nebylo. V jednu chvíli už jsem musel říct, jak se věci mají. Nešlo donekonečna sedět na zadku a číst si o sobě lži. Spousta lidí mi říkala, jak jsem to mohl tak dlouho vydržet,“ zdůraznil Plekanec

Ten se po letech vrátil z Kanady do Česka, za oceánem ale zůstali jeho dva synové. „To je ten důvod, proč jsem se i já musel ozvat. Protože to je to nejsmutnější z celé telenovely. Že jsou do toho zapojené děti. To jsem nechtěl. V životě bych o tom nemluvil. Jediným slovem… Jenže nějak se to stalo, což mě hrozně mrzí,“ svěřila se legenda Montrealu ve Sport Magazínu.

„Děti mi chybí. Hrozně moc. Už od srpna jsem je nevídal tak, jak bych si představoval. Doufám, že se s klukama uvidím na Vánoce. A že se to pak vyřeší tak, jak by mělo,“ doufá Plekanec, jemuž na zápasy chodí fandit nová přítelkyně, tenistka Lucie Šafářová.

Při loučení v Montrealu jsem měl k slzám hodně blízko, řekl Sport Magazínu Tomáš PlekanecFoto Sport Magazín

TOP MOMENTY extraligy: Plekanec v Brně za boha, sedmnáct stehů Doudery
Video se připravuje ...