Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Vémola nadchl režiséra Show Jana Krause: Přišel oduševnělý mladý muž

Autor: Ondřej Němec

Veselý terminátor a spokojené publikum. Tak lze stručně popsat návštěvu Karlose Vémoly z minulého týdne v Show Jana Krause. Nejslavnější český bojovník totiž opět předvedl, že je skvělým vypravěčem a slovní přebíjenou se slavným vtipálkem si vyloženě užíval. „Je jako Jekyll a Hyde!“ hodnotil Vémolu jako hosta režisér.

Český Terminátor se nebojí snad žádné výzvy, to dokázal už v zákulisí, když mu Simona Matásková , producentka a dramaturgyně, vysvětlovala, jak vyzrát na nervozitu. „Devadesát devět celých devět procent hostů je nervózních. Za chvíli to ale přejde.“ Na to Karlos Vémola reagoval s klidem. „Nejsem nervózní. Proč bych měl? Nejdu k maturitě, budu mluvit o tom, co umím a mám rád.“

A opravdu, Vémola se projevil jako velmi suverénní host, hned jak se objevil na jevišti. Po předání dárku v podobě Speciálu deníku Sport Fight, navázal na to, jak Jan Kraus přijal prezent od herečky a zpěvačky Evy Burešové. Ta mu totiž dala náramek. Známý moderátor a vtipálek však poznamenal, že mu muži, co nosí náramky, připadají zženštilí. Vémola proto ukázal, že náramek také nosí. „No vždyť vy mi připadáte trochu zženštělej,“ reagoval obratem Kraus.

Terminátor s protiútokem neváhal a prozradil, že od kostymérky slyšel, že se Kraus zase nechává dlouze a rád líčit. V tu chvíli bylo znát, že jak moderátor i host jsou na společné vlně a publikum jejich slovní výměny často kvitovalo se silným smíchem a potleskem.

Jak zhodnotil Vémolu režisér Show Jana Krause
Video se připravuje ...

Témat spolu probrali mnoho. Jedním z těch hlavních bylo drastické hubnutí MMA zápasníků před soubojem, kdy dochází během několika hodin k úbytku skoro až deseti kil. Populární herec se ptal na způsoby, kterými zápasníci v tomto čase hubnou, a usoudil, že jemu by nevyhovoval běžící pás ani sauna, jen horká vana. „Bych si dal kafe, cigáro a říkal si, co je?!“ žertoval Kraus.

Řeč byla i o trash talku, tedy slovních přestřelkách mezi zápasníky, které často předchází samotnému zápasu. „Já jsem viděl, jak si někdy zápasníci vzkazují: Já tě seřežu hned, jak tam vejdu,“ zmínil Kraus.

„Tak ono by bylo blbý, kdyby říkali, myslím, že dostanu namláceno, že jo?“ odvětil přední bijec organizace XFN.

> > Lístky na největší událost bojových sportů v O2 Areně < <

„No to je pravda, říct, já myslím, že mě seřeže jak psa… S tím nemusím na tiskovku,“ komentoval pohotový moderátor a publikum poněkolikáté zahřmělo smíchem.

Radost z originálního hosta měl i režisér pořadu Jiří Chlumský. „Jsem úplně nadšený. Je to strašně sympatický a chytrý chlapík. A jeho kariéra je fascinující,“ řekl Chlumský po natáčení. „Je to Jekyll a Hyde. Člověk si říká, že to bude třeba vymlácená bedna, a přitom přijde oduševnělý mladý muž, který ví, co dělá a jde za svým cílem. Je skutečně obdivuhodný!“

Vémola u Krause! Co o sobě na gauči řekli bijec MMA a moderátor?
Video se připravuje ...

Vémolu doprovodila na natáčení i přítelkyně Lela Ceterová, která seděla v první řadě hned vedle pana Odvárky. Ten je součástí publika při natáčení populární show téměř bez přerušení už čtrnáct let. Na dotaz, jestli se někdy při natáčení nudil, odvětil rázně: „S panem Krasem se snad ani nedá nudit, ne?“

Český Terminátor jako host v Show Jana Krause skutečně bodoval. To je znát i na několikasettisícovém počtu zhlédnutí záznamu jeho rozhovoru na kanále YouTube. 

VIDEO: Podívejte se na vystoupení Karlose Vémoly v Show Jana Krause

Karlos Vémola si před natáčením dal záležet na líčení
Karlos Vémola si před natáčením dal záležet na líčení