Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Fotbalista Zelenka po konfliktu s manželkou žije láskou k mladé exduklačce: Už ji miluje!

Autor: nem

Silvestr budiž pestr! Tak tohle slavné rčení si vzal do hlav Lukáš Zelenka (39) a jak si to naplánoval, tak učinil. Bývalý středopolař fotbalové Sparty prožil náramný poslední den v roce.

Plejer, který svými filigránskými kousky okouzlil Turecko, má ve své vilce kousek za Prahou italskou domácnost. Tak si udělal pár hezkých chvilek.

Při silvestrovském derby pomohl »Zelí« letenským udolat slávistické soky (6:5) a své dílo korunoval v obětí mlaďounké ženy. Na vše nej v novém roce si připil vínečkem s Lenkou Kozlíkovou (22). To je to děvče, které kopalo za Duklu a o němž Lukáš v září Blesku pověděl: „No, tak kamarádím se s ní. Stýkáme se spolu, chodíme spolu sportovat a tak dále.“

Z onoho tutlavého: „A tak dále,“ je teď čiré přiznání na sociální síti, že sportování už přešlo v lásku jako trám. „Miluju ji,“ napsal Lukáš Zelenka v dobrém rozmaru k fotce s Verčou a se sklínkami.

Kdo ví, jak se na tenhle snímek kouká manželka a matka dvou synů Klára, které pivem posílený Lukáš veřejně natloukl, a ona proti němu opakovaně zbubnovala policii. „Dal jsem jí facku. Ona podala žádost o rozvod, chce hromadu peněz,“ popsal »válku Zelenkových« dnes sportovní ředitel mládeže v divizním Meteoru.

Má pověst drsného zamilovaného flamendra, nicméně příznivci mu zůstali. „Přeji, aby si byl šťastný a zároveň i tvá původní rodina. Nevím, zdali to není sci-fi ? Nebo to ty dokážeš,“ vzkázala Zelenkovi na Facebooku jedna z jeho kámošek a fanynek.

Společné silvestrovské foto Lukáše Zelenky a jeho milé
Společné silvestrovské foto Lukáše Zelenky a jeho milé