Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Bláznivá exploze radosti! Z Hrdličkovy oslavy postupu Plíškové je hit

Autor: pv

Jako by v hráčské lóži na centrálním dvorci Australian Open vybuchla bomba. Michal Hrdlička po vítězství Karolíny Plíškové, která postoupila do semifinále přes Serenu Williamsovou, divoce oslavoval milionový úspěch své lásky. A video se okamžitě stalo hitem.

Emoce z něj tryskaly. Manžel a manažer Karolíny Plíškové , bývalý sportovní moderátor TV Nova, Michal Hrdlička po vítězném míčku své ženy vyskočil ze sedačky z druhé do první řady a divoce pumpoval rukama, řval na celý dvorec a bouchal dlaněmi do zídky hráčské lóže. Následně se objímal se všemi členy týmu Karolíny Plíškové a zřejmě i několika cizími lidmi, kteří mu padli do ruky...

Dojemný úsměv na tváři spokojeného Hrdličky
Dojemný úsměv na tváři spokojeného Hrdličky

„Jeden z největších obratů tenisové historie. 1:5 v rozhodujícím setu, čtyři odvrácené mečboly. Proti SERENĚ! Takže chápete, že ta radost je tak akorát,“ napsal Hrdlička na Twitter k videu, kde ho kamery zachytily právě při emotivní oslavě. Kromě vyřazení legendární Sereny Williamsové a postupu mezi nejlepší čtyři tenistky na Australian Open je dalším příjemným bonusem finanční odměna.

Už teď má česká hráčka jisté, že si vydělá minimálně 920 tisíc australských dolarů (skoro 15 milionů korun). Pokud by se Karolína dostala do finále a ovládla ho, přišla by si na čtyřnásobek a to už by byl hodně velký důvod k oslavám.

Pavouk Australian Open - ženy »

Kdo se na Australian Open může stát jedničkou?Foto Sport

Plíšková úžasně vyřadila Serenu! Jak si s Kvitovou povedou v semifinále?
Video se připravuje ...