Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Místo omluvy výmluvy! Lubina plave v exekucích. Víme, kolik milionů dluží!

Autor: bau

Utekl od nehody, při níž zemřel otec fotbalového internacionála Vratislava Lokvence. Kouč hokejových Pardubic Ladislav Lubina (51) tvrdí, že už za tragédií z roku 2008 udělal tlustou čáru. Ovšem asi jen ve své hlavě, pozůstalým stále dluží.

A nejsou to jediné dluhy, které Lubinu tíží. Jak Blesk zjistil, aktuálně je proti němu vedeno hned sedm exekucí, dohromady za částku dva miliony korun. Některé se táhnou už 15 let a zavalitému trenérovi tam vyskákaly úroky za stovky tisíc...

Lubina se tak svým závazkům evidentně vyhýbá a dle informací Blesku neplatí ani slíbené půlmilionové odškodné rodině Vratislava Lokvence! „Vymáhaná částka i datum vydání usnesení o exekuci se shoduje s tímto případem,“ potvrdil redakci zdroj z advokátského prostředí.

Pardubický kouč se sice v nedávném rozhovoru pro Sport hájil, že se po nehodě zachoval jako chlap, opak je však pravdou. „To, co jsem cítil, že je potřeba udělat, jsem udělal v době, kdy se to stalo. Projevil jsem lítost osobně lidem, kterých se to týkalo,“ pravil.

Ovšem neshoduje se to se slovy fotbalového exreprezentanta Lokvence, který už u soudu v roce 2012 říkal: „Lubina se ani nikdy neomluvil!“

Více než deset let po tragické havárii se tak Lokvencova rodina nedočkala ničeho kromě dalších a dalších Lubinových výmluv.

Ladislav Lubina ještě coby trenér Slavie
Ladislav Lubina ještě coby trenér Slavie

Lubina se vrátil ke smrtelné bouračce i rvačce. Do smrti to v sobě ponesu, říká
Video se připravuje ...

Témata:  extraligafinancepenízedluhyLubinaPardubiceVIPsportMalér