Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šílené detaily skandálu turecké hvězdy. Napadl zpěváka, v nemocnici řval: Zastřel mě!

Autor: pav

Z dresu bohatého Basaksehiru může hodně rychle do tepláků. Bývalému kapitánovi turecké reprezentace Ardovi Turanovi hrozí až dvanáct let ve vězení kvůli rvačce v klubu, kterou pak ještě "vyšperkoval" řáděním s pistolí v nemocnici. Na světlo světa teď vylezly neuvěřitlelné detaily celé situace...

Průšvih Turana, bývalého hráče Atlétika Madrid či Barcelony, nastal loni v říjnu. Slavný fotbalista se rozhodl flirtovat s krásnou ženou v klubu. "Jsi krásná, kdybys nebyla vdaná, nenechal bych si tě utéct," měl podle svědků říct Ozlem Adaové.

Jenže v tom je ta potíž - Ozlem vdaná je, a to za zpěváka Berkaye Sahina, který byl v klubu s ní. Mezi ním a Turanem se tak strhla bitka, ze které jako pomyslný vítěz vyšel fotbalista, Berkay totiž skončil v nemocnici se zlomeným nosem.

Tam ale celý příběh nekončí, naopak se stává ještě šílenějším. Arda Turan se totiž svého soka rozhodl navštívit k nemocničnímu lůžku mu přinesl pistoli s neuvěřitelnou nabídkou: Obtěžoval jsem ti ženu, jestli chceš, zastřel mě! Berkay odmítl, zbraně se tak chopil Turan a vystřelil do země.

Takhle dopadl zpěvák Berkay po Turanově útokuFoto Twitter.com

Basaksehir už v říjnu svému hráči vyměřil pokutu ve výši 9,6 milionů korun, teď ho ale může čekat těžší trest. Až dvanáct let ve vězení! Soud mu plánuje sečíst sexuální obtěžování, těžké ublížení na zdraví a použití střelné zbraně v nemocnici. Aby toho nebylo málo, pistole, kterou si málem nechal obrátit proti sobě, nebyla v jeho držení legálně.

Slavný fotbalista tento týden stanul před soudem, který byl ale znovu odročen na červen. Dva roky ve vězení může dostat i Berkay, a to za urážky vůči Ardovi.

Turan není žádný svatoušek. V létě roku 2017 napadl na palubě letadla tureckého novináře a snažil se ho uškrtit, kvůli tomu skončil v reprezentaci (ač se pak po odchodu trenéra Terima zase vrátil). Loni v květnu dostal rekordní šestnáctizápasový distanc za to, že strčil do asistenta rozhodčího a pak mu nadával a vyhrožoval.