Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Peníze, nebo trofeje? Odpověď zamotala Karolíně Plíškové hlavu!

Autor: vba

V cestě za obhajobou fedcupového titulu je největší českou oporou, díky ní Češky hrají s Rumunkami po sobotě 1:1. Karolína Plíšková (26) ale vpředvečer 1. kola Fed Cupu dostala celou zemi do rozpaků.

"Peníze, nebo trofeje?" Jednoduchá otázka, ale Karolíně naprosto zamotala hlavu... Česká tenistka měla od boku odpovídat na dotazník, který jí připravili organizátoři Fed Cupu.

Karolína Plíšková opět prokázala, jak moc upřímná je. Na těžkou otázku odpověděla nejasně jasně!
Karolína Plíšková opět prokázala, jak moc upřímná je. Na těžkou otázku odpověděla nejasně jasně!

Vznikl z toho ale pořádný guláš! Plíšková se nejprve stydlivě rozchechtala a vysoukala ze sebe: „ Hm... Dejte mi chviličku, to je těžká otázka!“ Na Káje bylo poznat, že chce zvolit »šušňáky«. A nebylo by se za co stydět, vždyť na prize money vydělala během kariéry 350 milionů korun a slušně se zabezpečila.

Nakonec ale pochopila, že »správná odpověď« zní jinak. „Tak asi trofeje,“ prohlásila, než znovu vyprskla smíchy. Českým fanouškům už v sobotu ale naznačila, že to myslí vážně. A v neděli proti světové trojce Simoně Halepové může Češkám výrazně pomoci do semifinále. Tak se ukaž, Karolíno!

KÁJO, VYBER SI!

Piercing, nebo tetování?
„Jasně, že tetování! Mám jich spoustu.“

Velké bicepsy, nebo buchty na břiše?
„Buchty! Bicáky jsem nikdy neměla a asi ani není šance, aby mi narostly. Ale buchty na břiše skoro mám. Nejsou sice úplně nejvyrýsovanější, ale snažím se jíst zdravě, tak snad jednoho dne...“ (úsměv)

Tomáš Berdych, nebo Radek Štěpánek?
„Berdyč!“

Forhend, nebo bekhend?
„Určitě forhend.“

Tráva, nebo antuka?
„To je taky těžké, ale vyberu antuku, protože na ní mám zatím lepší výsledky. Ale snad se to letos pod vedením trenérky Conchity Martínezové změní, když má na kontě vítězství na Wimbledonu!“

Špagety, nebo penne?
„Asi penne, protože špagety jsou nebezpečné, když si na sebe vezmete bílé tričko. (smích)“

Červené, nebo bílé víno?
„Žadné... Ale kdybych si musela vybrat, tak bílé. Podle mě není tak těžké jako červené. Tím jsem se navíc jednou tak opila, že ho od té doby nemám ráda.“ (smích)