Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Dala je dohromady lež! Vémola prozradil, jak se seznámil s vnadnou Lelou

Autor: ON, pv

Tvoří jeden z nejznámějších párů současnosti, ale dohromady je dala lest přátel. Zápasník Karlos Vémola prozradil, jak se dal dohromady se slovenskou playmate Lelou Ceterovou.

Všude, kde se objeví, budí rozruch. Svalnatý chlapák Vémola a jeho Lela, která ráda nosí obří výstřihy, aby ještě více vyniklo její bujné poprsí. Jak se ale dal tenhle pár dohromady?

Vémola v pořadu Fight: o setkání s Gottem a brokovnici u hlavy
Video patří k placenému obsahu iSportu
Odemknout video

„Naše seznámení byla taková náhoda nebo spíš lest dnes už našich společných známých. Byl jsem zrovna po rozchodu a jedna známá mi ukázala blondýnu na Instagramu. Že se jí prý moc líbím a má o mě zájem. Byla moc pěkná, tak kamarádce povídám, ať mi domluví schůzku. Furt se nic nedělo, až jsem to nevydržel a napsal jí sám, což jsem v životě neudělal,“ řekl slavný bijec v rozhovoru pro magazín Nedělní Sport Křížovky, který vyjde 17. února.

„No a Lela se mi ozvala. Zvu ji tedy na kávu a vyprávím kamarádce, jak mi ji dohodila. A ona na to: ‚Jaká kamarádka? Já tě vůbec neznám, nevím, o čem mluvíš.‘ Takhle to vzniklo, takovou lží. Ale na druhou stranu, která playmate může odolat Terminátorovi,“ smál se Vémola.

Setkání pěveckého velikána a velké hvězdy českého MMA: Karel Gott potkal Karlose Vémolu
Setkání pěveckého velikána a velké hvězdy českého MMA: Karel Gott potkal Karlose Vémolu

Kincl o odchodu Vémoly z XFN: Chtěl se mi vyhnout a na fanoušky nemyslí
Video se připravuje ...

Témata:  MMApřítelkyněvztahVémolaVIPsport