Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Ester musí mít radost. Dříč Berdych vystavil svaly jako Ronaldo!

Autor: get, kvč

Hraje na něm každý sval! Tomáš Berdych (33) se svlékl do půl těla a před dnešním startem turnaje v Indian Wells si s chutí zaskákal přes švihadlo.

V Kalifornii je příjemných 26 stupňů a Tomáš svým snímkem na Instagramu ukázal, že je ve výtečné fyzické kondici! Dřel po boku Marka Všetíčka, a fotkami bez trička jako by chtěl potvrdit koučovu chválu.

"Berďa má dneska 6,8 procenta tělesného tuku, třeba Ronaldo má 7 procent. Je vážně obdivuhodné, co se sebou dokázal. Ač zhubnul, tak nepřišel o svalovinu, ta zůstala, což byl velký cíl," řekl Všetíček v nedávném rozhovoru pro Superlife.

Bývalý čtvrtý tenista světa (nyní na 81. příčce) se vrátil na kurty na konci roku po půlroční pauze. Hned na prvním turnaji po zranění zad došel v Dauhá až do finále.

V lednu vypadl na Australian Open v osmifinále s Nadalem. V únoru si užil semifi nále v Montpellieru, ale pak dvakrát »vyšuměl« ve 2. kole – v Rotterdamu a v Dubaji. Jakou odměnu si rodák z Valašského Meziříčí »vyskáče « v Indian Wells, kde je libová dotace 180 milionů korun?