Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Malí Barošové museli převléknout dresy! Proč se o ně maminka Tereza bojí?

Autor: ris

Když Milan Baroš (37) nastupuje za milovaný Baník v Praze, je rodina v pohotovosti. Jakmile to je proti Spartě, drží celá famílie pohromadě; všichni proti rudým! Když ale Bary hraje na Slavii, tak jako v neděli, je z toho docela hokej!

Krásná Barošova manželka Tereza měla s chlapci pořádně veselo už cestou na stadion! Patrik (9) totiž přeje Slavii, za níž hraje. Zato Matteo (7), jenž hájí barvy pražské Aritmy, se do Edenu vydal se šálou Baníčku. „No. A já fandím taťkovi,“ napsala na Instagram smířlivě choť slavného střelce a navrch přidala pusinku.

Syn Milana Baroše Patrik doprovodil na trávník v dresu Baníku slávistu Olayianku
Syn Milana Baroše Patrik doprovodil na trávník v dresu Baníku slávistu Olayianku

Spokojená maminka se na tribuně dmula pýchou! Na hřišti se tentokrát objevili všichni tři její muži. Ten nejstarší samozřejmě v základní sestavě Páníkova výběru. Z kabiny ho přivedl jeho mladší syn, který se protentokrát přemohl a oblékl na sebe malinký slávistický dres. Toleranci ukázal i Patrik, jenž v ostravských barvách čapnul v tunelu za ruku slávistického rychlíka Olayianku. Všichni tři tak mohli zamávat mamince na ochozy mamince společně...

„Bohužel. Někdy mám pocit, že fotbal pro děti stále není, což je velká škoda,“ posteskla si Tereza. „Tolik nenávisti, vulgarismu a agresivity, co je občas na stadionech mezi fanoušky, není moc výchovné,“ dodala a přidala osobní zkušenost. „Třeba zápas Sparty s Plzní, kde jsme byli kousek od kotle Plzně,“ připomněla světlicový útok chorého fanouška Viktorky, který v sobotu světlicí poranil zrak čtrnáctileté mladé dámě.

Sparta - Plzeň: Fanoušci Plzně hážou světlici do sparťanského sektoru
Video se připravuje ...