Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Šéf Plzně Šádek si ukrojil z prémií: tohle je jeho kára za pět milionů!

Autor: nem

Krasavec inteligentní! Ten vůz parkuje dnem i nocí ve Štruncových Sadech, protože jeho majitel je fotbalový pracant. Generální manažer Plzně Adolf Šádek (44) si pořídil luxusní káru.

Mercedes AMG GT 63 v matném lesku, který vyjde v plné palbě na 5 milionů korun! Kde na toho sakra drahého »medvěda« bývalý provozovatel diskotéky v Sokolově »Áda« vzal? Takhle, ve Viktorce se porcoval medvěd 800 milionů korun, jež klub na podzim vydělal v Lize mistrů, a rozdávaly se prémie.

„Jak jsme strašně moc vydělali, tak jsme i hodně moc rozdělili mezi hráče. Dostali to, co si zasloužili,“ prozradil Šádek. No a činovník Adolf si evidentně přišel také na své! Po právu, bez jeho bafuňářských fint, by totiž Západočeši nebyli tam, kde jsou.

Jo, tak v tomhle bouráku drandí po republice. Dnes ho čeká cesta do Teplic (od 18. 00 vysílá ČT 2) s nezbytným růžencem pověšeným na zpětném zrcátku. Bude ho potřebovat, neboť viktoriáni tam z posledních šesti zápasů vyhráli jen jeden a každá ztráta by jim ve rvačce se Slavií o titul notně uškodila.

Mercedes AMG GT 63

 Výkon motoru: 470 kW
 Zrychlení z 0 na 100 km: 3,2 s
 Maximální rychlost: 315 km/h
 Palivo: benzin
 Spotřeba: 9,2 l na 100 km
 CENA v plné výbavě: 5 milionů Kč

 

Adolf Šádek, František Mysliveček a Tomáš Paclík sledují první trénink Plzně v zimní přípravě
Adolf Šádek, František Mysliveček a Tomáš Paclík sledují první trénink Plzně v zimní přípravě