Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Velký návrat. Bijec Fury zpátky v ringu! Do Prahy přiletí až 20. června!

Autor: red

Bývalý boxerský světový šampión v těžké váze Tyson Fury (30) se chystá na velkolepý návrat. Kdy? 15. června! Kde? V Las Vegas. Proti komu? To se zatím neví! Jasné je ale to, že půjde o dvanáctikolový souboj. A že kvůli comebacku byla přesunuta jeho návštěva Prahy.

Fury , přemožitel legendárního Vladimíra Klička , v minulých týdnech podepsal nový kontrakt s ESPN a stájí TOP Rank, který mu garantuje 80 milionů liber (cca 2,3 miliardy korun). V rámci nového kontraktu jej čeká debut.

Boxer s neuvěřitelným životním příběhem, který dokázal překonat deprese, nadváhu a jeho návrat byl vyhlášen světovým comebackem roku 2018, se rovnou z Las Vegas vydá i do Prahy. Svůj příběh měl sice v pražském Sasazu odvyprávět už na konci května, vzhledem k novým okolnostem byl ale termín setkání s hvězdou přesunut až na 20. června.

Mistrovské pásy, drogy i velký návrat! Slavný boxer Fury míří do Prahy
Video se připravuje ...

„Jednání ohledně přesunu bylo velmi rychlé a korektní. Takový velký zápas mu osobně moc přeji. Zachoval se velmi slušně. Nabídl hned náhradní termín 20. června. Naštěstí se všichni zúčastnění dokázali nastalé situaci přizpůsobit, takže se diváci mohou těšit na MMA šampiona Attilu Végha i hudební legendu v podobě Rytmuse,“ uvedl promotér pořádající VDN Promo Petr Větrovský. „Navíc s naším partnerem OKTAGONEM připravujeme pro návštěvníky ještě jedno skvělé překvapení,“ dodal!

Vstupenky na akci se slavnou hvězdou jsou v prodeji na www.tysonfury.cz. Moderátorem bude Ondřej Novotný .

Témata:  showboxMMAsasazusportFuryoktagonVIPsport Sport na Heureka.cz