Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Legenda v kotli! Šmicer fandil Slavii z Tribuny Sever, dorazily další ikony

Autor: kvč

V úterý přímo na stadionu sledoval hrdinný výkon Liverpoolu semifinále Ligy mistrů, v neděli už se hlásil na Slavii. Vladimír Šmicer ale nelezl do VIP, kam bezpochyby patří. V čepici Tribuny Sever se postavil přímo mezi nejvěrnější fanoušky "sešívaných"! A "Štísko", jak se bývalému záložníkovi přezdívá, skutečně přinesl Slavii štěstí. Slavia vyhrála 3:1 a je krůček od titulu.

Legenda klubu jako host na důležitém zápase? Nic neobvyklého. Vladimír Šmicer, jedna z ikon Slavie, to pozvedl ještě na jinou úroveň. Místo usednutí na tribuně či ve VIP sektoru se postavil rovnou na Tribunu Sever! Mezi nejvěrnějšími a nejhlasitějšimi fanoušky hnal sešívané za gólem 80 minut. A všechny tři, které nakonec padly do Hruškovy branky, si užil z první ruky.

"Tohle není nic nechtěného, umělého. Tohle je Vláďa Šmicer," glosoval "Šťístkovo" fandění Petr švancara ve studiu O2 TV Fotbal. "Klobouk dolů, jak se k tomu postavil. Šel na Tribunu Sever, vzal si čepici, šálu. Je to velkej bombarďák, fotbalovej i lidskej," poklonil se kamarádovi.

Na zápase nechyběli ani tradiční hosté jako František Ringo Čech, hudebník Karel Vágner, atletka Zuzana Hejnová, trenér František Cipro, nebo bývalý gólman Martin Vaniak. Ten slavil se Slavií titul jako hráč a s Plzní pak jako trenér brankářů ve štábu Miroslava Koubka.

SESTŘIH: Slavia - Plzeň 3:1. Klíčový duel o titul rozhodl infarktový závěr!
Video se připravuje ...

Vladimír Šmicer si užil gólovou radost proti Plzni
Vladimír Šmicer si užil gólovou radost proti Plzni

Slavia - Plzeň: Šmicer si užívá vítěznou slávistickou děkovačku
Video se připravuje ...