Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Rekordní suma za lístky na finále NBA! Kdo zaplatil za dva lupeny 2,3 milionu?

Autor: pv

Nemohou si to nechat ujít, tak obětovali 101 015 dolarů (2,3 milionů korun)! Dva fanoušci si za tuto sumu zakoupili lístky na čtvrtý finálový zápas NBA mezi Golden State Warriors a Toronto Raptors. Údajnými kupci prý může být slavný americký manželský pár.

Plácli se přes kapsu. V pátečním čtvrtém utkání finále NBA budou přímo u palubovky Oracle Areny v Oaklandu v Kalifornii sedět dva diváci, kteří zaplatili za nejlepší místa v hale přes internetové stránky Warriors dohromady 101 015 (2,3 milionů korun).

Finále NBA navštívil i bývalý prezident USA Barack Obama
Finále NBA navštívil i bývalý prezident USA Barack Obama

Byl tak stanoven nový rekord částky, kterou byl někdo ochotný zaplatit za lístky na finále NBA. Dosud byla maximem suma v přepočtu přes milion korun na finálový souboj mezi Los Angeles Lakers a Boston Celtics, který se hrál před devíti lety.

Podle spekulací amerických médií si prestižní místa u postranní čáry nyní zakoupil americký rapper a podnikatel Jay Z pro sebe a svou ženu zpěvačku Beyoncé . Pro tyhle umělce to není velká suma. Vždyť podle aktuálních zpráv má Jay Z majetek v hodnotě přes miliardu dolarů (skoro 23 miliard korun)! „Nejsem byznysmen, Já jsem byznys,“ pyšně o sobě tvrdí boháč Jay Z.

Kromě hudby investuje bývalý drogový dealer z Brooklynu i do nemovitostí, luxusního alkoholu a vydělává i na zastupování sportovních hvězd jako je fotbalista Manchesteru United Romelu Lukaku nebo basketbalista Kevin Durant působící právě v týmu letošního finalisty NBA Golden State Warriors.

Obyčejní „smrtelníci“ si mohli nejlevnější lístky na čtvrtý zápas finále NBA obstarat za 704 dolarů, ale šlo o místa v nejvyšších patrech umístěných v rozích Oracle Areny.