Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

To je ale divoch! Saganův nestárnoucí otec (62) zvládá dvě milenky najednou?!

Autor: ris

Slovenskem cloumá milostná aféra otce tamní sportovní megastar Petera Sagana (29) Lubomíra (62). Zatímco jeho stále ještě právoplatná manželka a maminka Helena světoznámého cyklisty žije již dva roky v domě pro seniory, před jejím chotěm není žádná sukně v bezpečí! Podle deníku Nový Čas udržuje vztah hned se dvěma milenkami najednou!

Jeho syn potí krev na slavných závodech, Lubomír si užívá života starého mládence! Jedna jeho partnerka, čtyřiačtyřicetiletá brunetka Alena, se chystá kvůli bouřlivákovi vrátit z Belgie na Slovensko. Otázkou je, zda svoje rozhodnutí nepřehodnotí? Její milý, už doma jednu »holku« má.

Paparazzi ho totiž přistihli na parkovišti jednoho z trnavských penziónů, kterak se objímá a vášnivě líbá s jinou Alenkou (46), která ho na tamním mistrovství Česka a Slovenska v silniční cyklistice doprovázela na každém kroku. „K tomuhle tématu ode mě neuslyšíte ani slovo,“ řekl nakvašeně slovenským novinářům Sagan starší. 

Otec čtyř dětí zřejmě nechce přijít o vážný vztah s »belgickou« Alenou. „Jsou spolu něco přes půl roku,“ řekl zdroj Novému Času. „Seznámili se na Peterových závodech a před vícero svědků vyprávěli, že mají společnou budoucnost,“ dodal.

Vztah to je natolik vážný, že se Alena i se svojí dcerou chystají k návratu na Slovensko. S hlavou klanu Saganů mají začít budovat společné hnízdečko lásky ve vile v Bôriku  nedaleko Popradu!

Otec Petera Sagana Lubomír udržuje podle slovenkých médií vztah se dvěma ženami najednou
Otec Petera Sagana Lubomír udržuje podle slovenkých médií vztah se dvěma ženami najednou