Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Vyšpulený zadek a vášnivá líbačka. Sexy Bouchardová si našla chlapa!

Autor: sjs

S tenisem to poslední dobou není žádná sláva, ale mimo kurty si Kanaďanka Eugenie Bouchardová (25) nemůže stěžovat. Našla si totiž novou lásku. Bratra americké supermodelky Hannah Jeterové investičního bankéře Connora Davise, s nímž si před pár dny užívala na pláži v Miami.

Na letošním US Open vypadla Bouchardová hned v 1. kole, když nestačila na Lotyšku Anastasiji Sevastovovou a prohrála s ní dvakrát 3:6. Z New Yorku Kanaďanka letěla rovnou na Miami, kde dováděla na pláži se svým kovbojem.

S investičním bankéřem Connorem Davisem neustále laškovala na lehátku a tulili se k sobě. Objímání a líbání se oddávali i během koupání v oceánu. Davis přitom ještě před pár měsíci chodil s modelkou Hannah Fergusonovou, která fotila i pro plavkové vydání prestižního magazínu Sports Illustrated.

Mazlení v oceánu Eugenie s jejím Conorem
Mazlení v oceánu Eugenie s jejím Conorem

Stejnou čest měla loni právě i Bouchardová a její snímky byly velice sexy. Aby těch modelek kolem Connora nebylo málo, jeho sestrou je supermodelka Hannah Jeterová.

Jejím manželem je navíc slavný baseballista a ikona New York Yankees Derek Jeter, který si během kariéry v MLB přišel na 266 milionů dolarů (6,2 miliardy korun)! To jeho možná budoucí švagrová si na kurtech vydělala „jen“ 6,5 milionu dolarů (152 milionů korun).

Třeba Eugenii její nový investiční bankéř pomůže majetek rozmnožit.