Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Limberský chtěl v televizi promluvit o konci kariéry. Plzeň mu to zakázala!

Autor: pv

Připravoval se, že skrze televizní obrazovky promluví k národu, ale bylo mu to znemožněno. Fotbalista Plzně David Limberský byl pozván do pořadu Tiki Taka na O2 TV Sport, ale klubové vedení Viktorie mu to zatrhlo.

 

Oznámil konec. V Mladé Boleslavi prohrála Viktoria Plzeň gólem v nastavení, když sudí Ondřej Lerch nařídil za stavu 1:1 penaltu po střetu útočníka Jiřího Klímy s gólmanem Alešem Hruškou.

Zamilovaní David Limberský se svojí Lenkou
Zamilovaní David Limberský se svojí Lenkou

Prohru neunesl David Limberský , který kvůli zranění nehrál, a přes Instagram poslal všem jasný vzkaz. „VAR jestli tohle je penalta, končím s fotbalem, klauni,“ napsal obránce po zápase v den svých 36. narozenin.

Jeho vyjádření okamžitě začalo kolovat po internetu. Limberský dokonce dostal pozvání do fotbalové talkshow Tiki Taka, aby se k tomu vyjádřil. „David chtěl přijít, ale nedoporučila, nebo spíše nepovolila mu to Viktoria Plzeň,“ prozradil moderátor pořadu Petr Svěcený.

Mladá Boleslav - Plzeň: Hruška zasáhl, ale složil i Klímu a sudí pískl spornou penaltu!
Video se připravuje ...

Osudný moment ze závěru zápasu i reakce Limberského se tak řešila ve studiu bez fotbalisty. „Plzeň nepřišla jen o body, ale asi i o Limbu. Pro mě to penalta je,“ řekl Vladimír Šmicer , který pak zkušeného obránce Plzně trochu bránil.

„Měl narozky, tak měl vyšší emoce, proto to takhle napsal. Byla by škoda, kdyby končil. Je to dobrý hráč a chyběly by nám tyhle jeho výroky,“ smál se Šmicer a do Limberského si i rýpnul. „Měli jsme si tady pustit jeho penaltu proti Spartě. Pak by se vidělo, která byla jasnější,“ připomněl vítěz Ligy mistrů chvíli, kdy před sedmi lety Limberský nafilmoval pád ve vápně, a Plzeň vyhrála nad Spartou 1:0.