Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Otazníky ve StarDance kolem Koukalové. Cizím vydělává tisíce!

Autor: pv

Patří mezi největší favority! Bývalá biatlonistka Gabriela Koukalová podle sázkařů ovládne největší populární taneční soutěži StarDance X. Už teď jednomu tipujícímu vydělala skoro 100 tisíc korun.

Už v sobotu večer odstartuje na obrazovkách České televize jubilejní desátá řada oblíbené taneční soutěže StarDance. Řady profesionálních tanečníků doplnily nové tváře, obměnou si prošla i porota, a tak se diváci a nepochybně i desítka vyvolených populárních osobností rozhodně mají na co těšit.

Největším favoritem na vítězství je každopádně herec Matouš Ruml s kursem 4,5:1 následovaný biatlonistkou Gabrielou Koukalovou (5:1) a další herečkou Veronikou Kubařovou (7:1). Sázkaři se s bookmakery na obsazení medailových pozicích poměrně shodují, na prvním místě ale v kontextu 45 procent vkladů preferují Gabrielu Koukalovou před Veronikou Kubařovou (20 procent), Matouš Ruml by s 10 procenty sázek měl skončit třetí.

Takhle Gabriela Koukalová oznámila konec kariéry: Je čas na další životní etapu
Video se připravuje ...

„Otazník visí nad Gabrielou Koukalovou, která přes svou nespornou popularitu mohla svojí osobitou knižní prvotinou část své fanouškovské obce ztratit. Sám jsem zvědav, do jaké míry se toto projeví a jak bude usměvavá sportovkyně působit na parketu,“ říká Michal Hanák, hlavní bookmaker Fortuny.

Koukalová a její taneční partner Práger
Koukalová a její taneční partner Práger

Bookmakeři už v říjnu 2018 Gabrielu Koukalovou zařadili mezi adepty na účast v letošním ročníku s kursem 13:1. Její taneční debut tak v sobotu oslaví připsáním výhry 27 sázkařů, ten nejodvážnější díky vkladu 7 tisíc korun získá výhru 91 tisíc.