Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hodily se do gala! Kvitová s Plíškovou rozzářily milionový Turnaj mistryň

Autor: sjs

Seklo jim to! Tenistky Karolína Plíšková a Petra Kvitová byly v pátek na slavnostním losování skupin Turnaje mistryň v čínském Šen-čenu. České hráčky svou krásou i outfitem zastínily zbylých šest soupeřek. Všechny zápasy z Turnaje mistryň můžete sledovat v přímých přenosech na stanicích O2 TV Sport a O2 TV Tenis.

Pečovaly o ně jako o královny. Účastnice Turnaje mistryň měly k dispozici tým stylistek a vizážistek, který zkrášlil všech osm tenistek. Nejvíce ale vyčuhovaly právě Kvitová Plíškovou . Nejen svou výškou, ale i pěkným vzhledem.

Sebejistá Karolína Plíšková
Sebejistá Karolína Plíšková

České hráčky po rozlosování skupin potěšilo, že na sebe tentokrát nenarazí. Plíšková je ve Fialové skupině s Biancou Andreescuovou z Kanady, Rumunkou Simonou Halepovou a Ukrajinkou Elinou Svitolinovou, která loni Turnaj mistryň ovládla.

Kvitová v Červené skupině narazí na světovou jedničku Ashleigh Bartyovou z Austrálie, Japonku Naomi Ósakaovou a Švýcarku Belindu Bencicovou.

Ve hře je i pořádný balík peněz. Neporažená šampionka dvouhry z dotace 14 milionů dolarů získá 4,725 milionu dolarů (přes 109 milionů korun), což je největší prémie v ženském sportu!

Kvitová posedmé na Masters: Jsem už matadorka. Ruka bolí jen občas
Video se připravuje ...

Ve čtyřhře na český souboj v základní části turnaje dojde. Světová jednička Barbora Strýcová se Sie Šu-wej z Tchaj-wanu se ve Fialové skupině utkají mimo jiné s Barborou Krejčíkovou a Kateřinou Siniakovou.