14.10.2019 • 05:00

Sexy svaly a těla! Nejen Samková a Koukalová. Kdo z Čechů šel donaha?

Vstoupit do diskuse
0

Eva Samková šokovala odvážnými fotkami, na kterých se ukázala jen tak, jak ji Pán Bůh stvořil. V Česku však není jedinou, která se rozhodla předvést své vypracované tělo v celé své kráse. Podívejte se na další odvážné fotky našich sportovců!



Snowborďačka Eva Samková odhodila stud a nechala se zvěčnit úplně nahá. Za vším stojí kampaň značky Odivi módní návrhářky Ivy Burkertové, která má upozornit na negativní dopady módního průmyslu.

"Pojďme naplnit náš život posouváním limitů a sbíráním zážitků, nikoli shromažďováním věcí, které nepotřebujeme," stojí napsáno na Instagramu značky Odivi pod odvážnou fotkou Samkové. Kromě české olympioničky podpořila kampaň například také violoncellistka Terezie Kovalová, manželka Tomáše Kluse Tamara nebo model Ivan Kašša.

Závodnice ve snowboardcrossu však není zdaleka první českou sportovkyní, která se nechala fotit v rouše Evině. V minulosti odvážnými snímky překvapila například i Gabriela Koukalová, Karolína Plíšková nebo Tomáš Berdych. Prohlédněte si naši galerii a zjistěte, kdo další z českých sportovců šel donaha!

Eva Samková se svlékla pro dobrou věc
Eva Samková se svlékla pro dobrou věc

Získejte funkční tričko zdarma na iSport LIFE Columbia závodě v Praze!>>>


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}