Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Na krásnou tenistku Cibulkovou prasklo intimní tajemství: Co skrývá před světem?

Autor: pv

Před pár dny ukončila kariéru a okamžitě se začalo spekulovat, že je slovenská tenistka Dominika Cibulková těhotná. Třicetiletá blondýnka na první pohled přibrala, ale nechtěla přiznat, že čeká potomka. Web najky.sk odhalil, proč drobná kráska požehnaný stav tají.

Poslední dobou Cibulková dávala vyhýbavé odpovědi na otázky ohledně těhotenství. „Kdybych byla těhotná, tak bych vám to stejně v této chvíli určitě neřekla. S manželem jsme spolu devět let. Oba máme ideální věk na to, abychom nad tím začali uvažovat. Zatím všechno v našem vztahu šlo tak, jak mělo, takže věřím, že i dítě přijde ve správný čas,“ nechala se tenistka naposledy slyšet, když byla novináři konfrontována s tím, že byla spatřena na gynekologicko-porodnické klinice v centru Bratislavy.

Dominika Cibulková na dovolené v plavkách, to je vždy žhavá podívaná...
Dominika Cibulková na dovolené v plavkách, to je vždy žhavá podívaná...

Podle webu najky.sk s manželem Michalem Navarou očekávají narození prvního potomka a Cibulková je na konci prvního trimestru. „Zatím to neví moc lidí. Lékaři jí doporučili klidnější režim a odpočinek. Nesmí se moc namáhat,“ prozradil nejmenovaný zdroj a upozornil, že tenistka jako astmatička má rizikové těhotenství a je pod neustálým dohledem doktorů.