Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Legendární »Dominátor« má novou lásku. Blesku prozradil, kdo je jeho tmavovláska!

Autor: as

Dlouhé čtyři roky byl singl, teď už si ale zase naplno vychutnává vztah. Ano, slavný hokejový brankář Dominik Hašek (55) je zamilovaný! Copak je jeho nová partnerka zač?

Uvelebil se na polstrované sedačce v O2 areně a něžně se k ní tulil. Už na první pohled bylo zřejmé, že ona záhadná tmavovláska po jeho boku je jeho nová múza.

„No tak jo, mám kamarádku, no. Známe se už delší dobu, jmenuje se Lenka,“ kápl božskou » Dominátor «, když na něj Blesk udeřil. „Je z Brna, má ráda moravský víno a nemá ráda Babiše . Takže v tomto směru je mezi námi dokonalé souznění,“ smál se Hašek, známý svojí ostrou kritikou vůči premiérovi.

Hned při prvním setkání moc dobře věděla, že randí s hokejovou legendou. Že ale byli načapáni na hokeji při extraligovém mači Sparty, je prý náhoda. „Vždyť na hokeji jsme spolu za celou dobu byli jen dvakrát! Naposledy teď v neděli na Kometě, které Lenka fandí – moje Pardubice jsou jí samozřejmě lhostejné. Tak jsem ji raději varoval, ať moc nekřičí,“ prozradil se smíchem. Dokonce si s nimi vyrazila i jeho dcera Dominika! „Šli jsme ve třech i s mojí dceruškou, která zrovna přijela z Anglie,“ naznačil, že jeho děti už Lenku znají.

Legendární hokejový gólman Dominik Hašek si našel novou lásku, kterou vyvedl na hokej Sparta - Kometa
Legendární hokejový gólman Dominik Hašek si našel novou lásku, kterou vyvedl na hokej Sparta - Kometa

Jeho partnerka sice žije v Praze, ale nikoli s Dominikem pod jednou střechou. „Kdepak, já pořád bydlím jen se svými dvěma pejsky,“ rozesmál se. Díky společným zájmům jsou spolu ale téměř pořád. „Často si spolu vyrážíme – na kolo, na hory, na lyže, na houby,“ vyjmenoval.

Láska k přírodě je spojuje, nakonec Hašek je vášnivým myslivcem. „Já si vždycky myslel, že si najdu nějakou ochránkyni přírody, co se přivazuje ke stromům, a nakonec to je holka z Brna, která má ráda víno. Takže žádná myslivkyně to není,“ kroutil pobaveně hlavou. Tak ať vám to vyjde!

»Dominátorovy« předchozí vztahy

ALENA HAŠKOVÁ (54)
(1984-2012)

S budoucí manželkou chodil už během jejich studií na pardubickém gymnáziu. Mají spolu syna Michala (30) a dceru Dominiku (26). „Samozřejmě je smutné, když se po vztahu, který byl mezi námi téměř 30 let, rozcházíme. Ale rozhodnutí bylo oboustranné, pro dobro nás obou. Každý už jdeme svojí cestou,“ komentoval konec soužití.

LIBUŠE ŠMUCLEROVÁ (57)
(2012-2015)

Nedlouho po rozvodu utvořili ostře sledovaný pár s generální ředitelkou mediálního domu Czech News Center. Byli spolu přes tři roky, poté oznámili rozchod. „Byly to krásné roky, které jsme spolu prožili, jsem jí vděčný za každý společný den. Byla mi vždy oporou a především jí děkuji za to, kdy mi pomohla v těžké životní situaci,“ přiznal Hašek.