Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Promítání filmu Attila! Na příběh bijce dorazil Jágr v obležení krásných zpěvaček

Autor: bau

Byl to Zápas století, jenže Jaromír Jágr (47) si ho v listopadu nechal ujít. Legendární hokejista však nakonec o strhující bitvu v kleci mezi Attilou Véghem (34) a Karlosem Vémolou (34) nepřišel. Ve středu ji zhlédl na plátně!

V pražské Lucerně měl totiž předpremiéru dokumentární snímek Attila, který mapuje dojemnou cestu slovenského obra až na vrchol. Ten přišel na konci loňského roku, kdy před vyprodanou O2 arenou Végh senzačně sestřelil favorizovaného Vémolu už po pouhých dvou minutách!

Karlosovi nabídnu čaj, ani nemusí klepat, smál se Végh na předpremiéře svého filmu
Video se připravuje ...

Tehdy ovšem » Džegr « v hledišti chyběl. „Mně se líbí celý ten sport, ale nekoukám, jak zápasy dopadnou,“ vysvětloval Jaromír, který byl ve středu hlavním hostem galavečera. Inspirativní film Attila, který natočil Jágrův kamarád Petr Větrovský, jde do českých kin ve čtvrtek.

Kromě Jágra nechyběla ani kladenská zpěvačka Elizabeth Kopecká (24), která má ke slavné osmašedesátce mimořádně vřelý vztah. A jak je znovu vidět, Jaromír se zájmu okaté umělkyně s přezdívkou Zaelbeth rozhodně nebrání. Dorazily ale i další muzikantky. Třeba jako vždy výborně naladěná Olga Lounová, či muzikálová diva Kateřina Mátlová.

Attila Végh s Jaromírem Jágrem a promotérem Petrem Větrovským
Attila Végh s Jaromírem Jágrem a promotérem Petrem Větrovským