Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Koukalová nestačila zírat. Zaskočil ji teprve osmnáctiletý ctitel!

Autor: roc

Zahodil lyže, stoupl si k troubě a potěšil svůj vzor! Biatlonový talent Ondřej Mánek (18) šokoval někdejší superstar Gabrielu Koukalovou (30) a vlastnoručně jí upekl dort!

Komu jinému by měl udělat radost, než té, co mu změnila život. Vycházející hvězda českého sportu se před časem svěřila, že právě díky dvojnásobné světové šampionce a olympijské medalistce začala řádit na zasněžených okruzích. Když proto jeho modla kývla na společné setkání, rozhodl se jí Mánek vyjádřit vděk.

A Koukalová nestačila zírat! „Ondra je velkou nadějí českého biatlonu. Zároveň je výborným pekařem. K mému velkému překvapení mi přinesl dort, který sám upekl,“ pochlubila se Gábina kalorickou bombou na Facebooku.

Kulinářské veledílo mladého reprezentanta, jenž si na začátku února přivezl tři stříbrné placky z MS juniorů, si nemohla vynachválit. „Ondro, moc ti děkuju za super delikatesu. Po dortu se doma zaprášilo!“ dodala bývalá závodnice. Tak jen aby ho tou chválou nepřiměla vyměnit flintu za kuchařskou zástěru nadobro.

Gabriela Koukalová a výborný dort
Gabriela Koukalová a výborný dort