Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ronaldo se plácl přes kapsu. Pořídil si fáro za čtvrt miliardy!

Autor: kvč

Pokud se italská Serie A nerozběhne, hráči Juventusu nebudou po dohodě s klubem celé čtyři měsíce brát výplaty. Klub tím ušetři až dvě a půl miliardy korun a bude mít prostředky na zaplacení jiných zaměstnanců. Fotbalisté si ale navzdory zastavené mzdě opasky příliš neutahují, jak ukazuje poslední nákup Cristiana Ronalda...

Pětinásobný vítěz Zlatého míče si hoví v luxusu. Co se aut týče, do oka mu padla především značka Bugatti. Už teď má v garáži zaparkované modely Chiron a Veyron Grand Sport Vitesse, a nyní přidává další.

Podle německého listu Bild přibyde v těchto dnech do Ronaldovy sbírky Bugatti Centodieci. Nejnovější vozidlo od slavné francouzské značky, navíc v limitované edici, vyjde na 260 milionů korun! Z nuly na sto to takhle hračička zvládne za 2,4 sekundy.

Ronaldo po úprku z koronavirem výrazně postižené Itálie tráví dobu izolace na rodném ostrově Madeira. Tam mu ovšem dělají radost i věci nehmotné, konkrétně zdraví jeho rodiny. Milovanou maminku Dolores totiž čerstvě pustili domů z nemocnice poté, co prodělala mozkovou příhodu.

Luxusní Bugatti Centodieci za čtvrt miliardy bude brzy dělat radost Cristianu Ronaldovi
Luxusní Bugatti Centodieci za čtvrt miliardy bude brzy dělat radost Cristianu Ronaldovi